Seetang in Essiac Tee

Kelp in Essiac Thee.

Kelp helpt bij de aanmaak van schildklierhormonen, die nodig zijn voor het behoud van
een normaal metabolisme in alle lichaamscellen.

Kelp of zeewier

Er zit een enorme hoeveelheid en verscheidenheid aan mineralen in deze onvolprezen zeegroente.

Kelp is een zeegroente en een geconcentreerde bron van mineralen, zoals jodium, kalium, magnesium, calcium, en ijzer. Kelp helpt bij het maken van schildklierhormonen, die noodzakelijk zijn voor het handhaven van normale metabolisme in alle cellen van het lichaam. Dit verhoogt het energieniveau en helpt het gemakkelijker te maken om een gezond lichaamsgewicht te behouden.

Volksgeneeskunst

Kelp wordt door de volksgeneeskunde ook nuttig geacht bij artritis, constipatie, hoge bloeddruk en stralingsvergiftigingen. Kelp bevat ook de volgende vitamines en mineralen: Vitamine K1: 55 procent van de dagelijkse waarde (DV), Foliumzuur: 45 procent van de DV, Magnesium: 29 procent van de DV, IJzer: 16 procent van de DV, Vitamine A: 13 procent van de DV, Pantotheenzuur: 13 procent van de DV, Calcium: 13 procent van de DV.. Deze vitamines en voedingsstoffen hebben gezondheidsvoordelen. Zo spelen vitamine K en calcium een ​​sleutelrol bij de gezondheid van de botten en is foliumzuur essentieel voor de celdeling

Kenmerken Kelp

Dit verbazingwekkende zeewier bevat meer vitaminen en mineralen dan enig ander voedingsmiddel. Kelp bevat vitamine B2, choline, caroteen en alginezuur, maar bovendien nog 23 andere mineralen. Kelp komt voor in ondiep, voedselrijk zeewater in gematigde streken. Veel soorten vormen kelpwouden; habitats met een hoge biodiversiteit. Diverse kelpsoorten worden gekweekt voor consumptie.

Gebruik Kelp in Essiac thee,

Hoewel kelp geen onderdeel is van de orginele 4 kruiden, heeft Rene Caisse samen Dr. Brush kelp toegevoegd omdat kelp bijdraagt aan het verhogen van energieniveaus en het helpt zware metalen te verwijderen uit het lichaam. U kunt kelp vinden in Japanse of Koreaanse restaurants of supermarkten. Tegenwoordig verkopen sommige viswinkels het ook vers.