Gebruik Essiac thee om de gezondheid van je huisdieren te verbeteren en hun immuunsysteem te versterken.

Kan Essiac helpen bij dieren? Op veel (Amerikaanse) sites wordt beweerd dat Essiac kan helpen bij dieren. Wij hebben een klant die enkele jaren geleden bij ons zijn eerste bestelling heeft geplaatst voor zijn hond. We hebben gevraagd naar zijn ervaringen na die jaren en zijn reactie plaatsen we integraal Hallo Gijsbert , Een hele tijd geleden vond ik bij een van de honden van mij, Faith, een knobbeltje in een van de tepels. Dierenarts heeft deze operatief verwijderd en uit het onderzoek bleek het een kwaadaardige tumor te zijn. Het was een vrij agressieve vorm van kanker die snel groeide en snel strooide. Enkele maanden later ontdekte ik aan de binnenkant van de knie weer een bult bij Faith dus weer naar de dierenarts. Ook deze keer was de tumor kwaadaardig. Om te bepalen of die operatief verwijderd kon worden is ze toen in de scan geweest waar ook nog een tumor op de bijnier gevonden werd. Tumor in de knie kon helaas alleen verwijderd worden door beenamputatie, iets wat ik besloten heb niet te doen omdat dit haar hele levenskwaliteit zou verwijderen en bovendien zou ze dan nog steeds de tumor op de bijnier hebben, hier kan niks aan gedaan worden. Andere optie was nog chemokuur geweest maar ook hier heb ik besloten te gaan voor haar levenskwaliteit. Ik geef haar tegen de kanker de Essiac thee en CBD met THC. Ik kook de thee volgens de gebruiksaanwijzing, en vul het in flessen. Van 5, 6 verschillende gestoomde groenten maak ik een puree, welke ik in bakjes invries. Bij elke maaltijd krijgt ze 2 flinke eetlepels groente waardoor ik de thee meng en zo een soort papje maak. Haar droogvoer doe ik hier doorheen mengen maar het papje zou ze ook zo eten. Ik krijg zo per eetlepel groente ongeveer 60-70ml thee onder haar voer. Per dag kom ik zo op ongeveer 250-280ml pure thee, ik doe de thee dus niet verdunnen met water zoals ik voor mezelf wel doe. Bijwerkingen heb ik nog niet gemerkt aan haar, heb de thee en cbd wel heel langzaam opgebouwd natuurlijk. Dat is ondertussen bijna een jaar of 2 1/2-3 geleden, Faith loopt nog steeds rond en heeft plezier in haar leven al begin je haar de 14 jaartjes wel langzaam aan te merken. Bijnier is alleen door een scan te controleren dus daar kan ik niks over zeggen. De tumor in de knie is voelbaar en is maar langzaam gegroeid, wordt bij de dierenarts gechecked als ze daar is. Knie is in de loop der tijd wat stijver geworden door de tumor maar met een wandeling van 3 kwartiertjes doe ik haar nog steeds een plezier. Mensen die bij hun huisdieren voor dezelfde beslissingen komen te staan kan ik alleen adviseren ga op je gevoel af en denk hierbij vooral aan het welzijn van het dier. Natuurlijk wil iedereen hun vriend zo lang mogelijk bij zich hebben maar de manier waarop dit samenzijn verloopt is toch wel belangrijker. Ik ben in ieder geval blij dat ik me tegen de amputatie en chemo heb beslist en deze weg ben ingeslagen. Al die jaren heeft ze nog een mooi leven gehad en ik hoop dat ze daar nog enkele jaren van mag genieten. Einde Referentie. Heel erg bedankt voor je reactie. We hopen dat het andere dieren ook kan helpen.
Referentie 2: gebruik Essiac thee bij dieren
Mijn Schnauzer achtige hond van 30 kg heeft een snelgroeiende tumor in zijn bek en de dieren arts dacht 3 wkn geleden dat het wel gauw afgelopen zou zijn. Ik heb toen direct Essiac thee besteld wegens goede ervaringen met mijn dochter die 12 jr geleden borstkanker had. De dierenarts heeft even uitgezocht of deze kruiden schadelijk zouden kunnen zijn voor een hond en had geen enkel bezwaar. Ik geef hem nu al bijna 20 dagen elke dag zo’n half borrelglaasje door zijn eten s morgens en s avonds (want zo op zijn nuchtere maag lust hij het niet.) Hij is nog steeds vrolijk en alert en het lijkt of de tumor niet meer groeit. Ook loopt hij weer wat langer en verder voor hij moe is. Update 23 augustus 2020 (referentie 2) Blij en verwonderd wil ik even een update doen over mijn hond voor de review. Hij gebruikt nu sinds 2 mnd elke dag twee halve borrelglaasjes Essiac, gewoon ’s morgens en ’s avonds door zijn eten heen en de snelgroeiende tumor aan zijn kaak is bijna weg. Hij eet weer gewoon brokken, is levenslustig en vrolijk en de dierenarts was verbaasd, verrast en opgetogen. Ze liet me komen voor een gratis consult omdat ze het niet kon geloven. Ze waarschuwde me wel dat hij echt kanker heeft , maar dat hij er nu zo goed aan toe is had ze op geen enkele manier verwacht…… De meest uiteenlopende mensen vragen nu de link naar jullie website. Warme groet In dit filmpje geeft een mevrouw Essiac aan haar hond ( deze is gezeefd) dat is duidelijk te zien. Onze Amerikaanse leverancier zegt dat de kruiden meedrinken beter is (immers een hele sinaasappel is gezonder dan het sap alleen). Maar misschien een goed begin om uw dier te laten wennen aan de thee.