Essiac thee, CBD olie en ontspanning

Essiac - thee versterkt uw immuunsysteem.
Een sterk immuunsysteem is onmisbaar voor een goede gezondheid

Het immuunsysteem speelt een cruciale rol bij het beschermen van het lichaam tegen ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen. Een goed functionerend immuunsysteem kan infecties helpen voorkomen en sneller herstellen

Waar komen de Essiac-kruiden vandaan ?

Alle kruiden worden geteeld in de Verenigde Staten, zijn niet blootgesteld aan bestraling of chemicaliën, en worden per luchtpost geïmporteerd, niet per zeecontainer. Zeecontainers kunnen mogelijk schadelijke gassen en dampen bevatten. Onze leverancier heeft maar liefst 30 jaar ervaring en heeft volledige kennis van de oorsprong van al onze kruiden. Bovendien is de kans op onregelmatigheden in de VS minimaal, gezien de zware straffen voor voedselfraude.

Daarnaast streven wij zelf naar de hoogste kwaliteit, net zoals toen we bijna 10 jaar geleden dit bedrijf zijn gestart. Dat begon simpelweg als consumenten die in Nederland geen Essiac konden vinden. Zonder ooit een cent aan reclame te hebben uitgegeven, hebben we nu duizenden tevreden klanten in Nederland en Vlaanderen. Daar zijn we trots op. Onze activiteiten zijn inmiddels uitgebreid naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waar Essiac ook steeds meer wordt ontdekt.

 
 
 
 
Professioneel gefotografeerd zakje essiac thee van 113 gram, goed voor 4 liter thee. Aanbevolen voor preventief gebruik met één kopje per dag, en voor detox 12 dagen lang 10 koppen. Duidelijke gebruiksaanwijzing en geproduceerd in de USA.
Alle kruiden worden geteeld in de Verenigde Staten, zijn niet blootgesteld aan bestraling of chemicaliën, en worden per luchtpost geïmporteerd, niet per zeecontainer. Zeecontainers kunnen mogelijk schadelijke gassen en dampen bevatten.