Essiac thee kruiden en bereide thee

Is Essiac in staat om kanker of andere ernstige ziekten te genezen?

Wij onthouden ons van het maken van dergelijke claims. Veel gebruikers van Essiac melden echter een versterking van hun immuunsysteem en een verbeterde algehele gezondheid. Essiac staat bekend als een effectief middel om te ontgiften. Velen van onze tevreden klanten zijn gestart met een kuur van 3 kopjes Essiac per dag gedurende 10 tot 12 dagen, waarna ze preventief één kopje per dag blijven drinken. Velen ervaren positieve veranderingen al na enkele dagen.

Het is tevens gunstig om uw lichaam af en toe te reinigen. Tijdens deze kuur is het aanbevolen om gezond te eten, 3 kopjes Essiac per dag te drinken, tijdelijk geen alcohol, ongezonde vetten en suikers te consumeren, wat resulteert in een hernieuwd gevoel van welzijn.

.

Professioneel gefotografeerd zakje essiac thee van 113 gram, goed voor 4 liter thee. Aanbevolen voor preventief gebruik met één kopje per dag, en voor detox 12 dagen lang 10 koppen. Duidelijke gebruiksaanwijzing en geproduceerd in de USA.
Ontdek de kracht van onze essiac thee in een handig zakje van 113 gram. Perfect voor dagelijks preventief gebruik of een 12-daagse detox. Geproduceerd in de USA