Romantisch kopje Essiac thee naast kruidenschaaltje

Alleen Essiac-thee kopen die de wortel van schapenzuring bevat.

Tegenwoordig verkopen veel bedrijven Essiac-thee, maar ze missen een zeer belangrijk aspect – de juiste vorm van schapenzuring, inclusief de wortel. Rene Caisse, de vrouw die wordt toegeschreven aan het introduceren van Essiac aan het grote publiek, verklaarde dat het belangrijkste kruid in de Essiac-formule eigenlijk de schapenzuring was.

Verder maakte Rene Caisse duidelijk dat de schapenzuring niet alleen de bladeren kan bevatten. De schapenzuring moet de wortel bevatten, en in de juiste verhouding – 20% wortel van de gehele schapenzuringplant. Als de Essiac-thee niet de schapenzuring met de wortel bevat, zal de thee veel minder effectief zijn. Onze leverancier doet nooit concessies – Onze Essiac bevat altijd en zal altijd de wortel van schapenzuring bevatten.

Onze leverancier is al meer dan 30 jaar actief in de branche en is gespecialiseerd in Essiac.

We kunnen het ons eenvoudigweg niet veroorloven om iets anders dan het allerbeste te verkopen, omdat ons bedrijf daarvan afhankelijk is!Daarom bevat onze Essiac altijd en zal altijd de wortel van schapenzuring bevatten, precies zoals Rene Caisse adviseerde.